DSC_8887-min

Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk?  

Als jij het contactformulier hebt ingevuld, neem ik contact met jou op. We hebben een korte kennismakingsgesprek en bespreken jouw vraag en bekijken welke behandeling bij jou past. Ook maken we afspraken over tijd en plaats. Ik behandel de meeste mensen thuis in hun vertrouwde omgeving.

Een Reiki behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, wordt jouw lichaam gevoed met energie. Deze geef ik  door via mijn handen. Mijn handen leg ik op vijftien verschillende plekken van je lichaam. Als je wilt of moet zitten, is een behandeling op een stoel ook mogelijk. Bij lokale blessures kan healing toegepast worden en voor een betere verdeling van de energie behoort een oosterse massage tot de mogelijkheden.  Alles gaat in overleg zodat ik jou het beste kan behandelen.

Reiki kun je geheel gekleed ondergaan. Voor jezelf en mij is het prettig als je zorgt voor gemakkelijk zittende kleding. Je kunt gaan liggen en je ogen sluiten. Na de behandeling is het goed om veel water te drinken. Dat is om de afvalstoffen af te voeren. 

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Reiki:
De basis van al mijn behandelingen is Reiki en deze kan uitgebreid worden met healing, oosterse massage en een coaching. Door handoplegging zorg ik ervoor dat het lichaam energie krijgt en tekorten worden aangevuld. Reiki zorgt ervoor dat er verlichting van de pijn komt en soms volledig wegneemt. En Reiki bevordert 4x sneller het genezingsproces. 

Reiki heeft de volgende uitwerkingen:

 • Ontspannend 
 • Spierspanning verminderen 
 • Pijn verzachten 
 • Verlaagt stress stoornis 
 • Bevordering slaapritme 
 • Versterking immuunsysteem 
 • Herstel bij blessures en verwondingen vier keer sneller

Healing:
Wanneer blijkt dat een blokkade extra aandacht nodig heeft dan kan ik  tijdens de Reiki behandeling healing inzetten.  Door drukpuntenmassage behandel ik de blessure plaatselijk. Healing is wenselijk om in te zetten bij de volgende klachten:

 • Blessures behandelen 
 • Rug schouder nekklachten 
 • Heupen 

Healing kan ook los van Reiki ingezet worden.

Oosterse massage:
Als extra aanvulling of ter afsluiting  van de Reiki behandeling, is het mogelijk om een oosterse massage te ontvangen. Deze zorgt voor een goed doorbloeding en verspreiding van de energie en beidt extra  ontspanning, wat samen zorgt voor een betere en snellere genezen.

 • Ontspannend 
 • Spierspanning verminderen 
 • Pijn verzachten 
 • Verlaagt stress stoornis 

Coaching:
Als je behoefte hebt om naast deze behandeling ook middels gesprekken te werken aan rust en energie, dan is het mogelijk om coaching in te zetten. Een coaching sessie duurt ongeveer 45 minuten per gesprek waarin wij met jouw coaching vraag aan de slag gaan.

reiki-behandeling-3

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de klachten en hoe jouw lichaam reageert op deze energetische behandeling. Wanneer je niet bekend bent met Reiki of meditatie zal jouw lichaam moeten wennen aan deze behandelwijze. Het aantal standaard behandelingen is vier. Hierna bekijken we of het gewenste resultaat is bereikt of dat er vervolgsessies nodig zijn.  

Waar vindt de behandeling plaats?  

De behandeling is ambulant. Bij jou thuis dus óf op een plek waar je je prettig voelt. Als jij je fijn kunt ontspannen, is de behandeling effectiever. 

Om de behandeling uit te voeren heb ik  een rustige, verwarmde ruimte nodig van minimaal 6 m². Daar kan mijn behandeltafel staan en heb ik wat ruimte om de tafel heen om te kunnen bewegen. Het is vooral belangrijk dat jij in deze ruimte goed kunt ontspannen, zodat ik mijn behandeling in rust en stilte kan verzorgen. Heb je geen rustige ruimte thuis, dan kan het ook bij mij op locatie.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Remmelt via:
E-mail: info@reikilochem.nl
Telefoon: 06 12 94 10 36

Of neem contact op via het contactformulier.