DSC_8899-min

Ervaringen van cliënten

Op professionele, kundige en vertrouwde wijze geeft Remmelt zijn Reiki behandelingen vorm. Persoonlijke aandacht, pure zorgzaamheid en focus op wat jij op dat moment nodig hebt zijn voelbaar. Het resultaat: diepe ontspanning, een helder hoofd en verlichting van lichamelijke klachten. Een behandeling door Remmelt is daarom het beste cadeau voor mezelf.”
– Simone K.

Reiki zet, als je dat toelaat, alle verbindingen in je lichaam open. Dat voelt alsof je op de eerste mooie dag van het jaar de deuren van je huis opengooit en de frisse lucht binnen komt. Remmelt kan dat.
– Frank W.

Remmelt laat energie goed stromen. Zuiverend en pijnpunten worden zachter gemaakt.
Prettige en rustige aanpak, met aandacht gegeven.
– Maukje

“De  behandeling van Remmelt heeft me enorm geholpen nadat ik mijn ribben (zwaar) gekneusd had. Ik voelde na mijn eerste behandeling al direct vermindering van de pijn en was erg enthousiast over de behandelmethode. Het was een fijne en ontspannen behandeling.
Reiki heeft het herstel enorm versneld.
– Janine

Een bijzonder prettige ervaring. Ik heb na de behandeling ’s avonds 11 uur achter elkaar geslapen en had de volgende dag veel energie en heerlijke warme voeten.
– John

“Inmiddels heb ik meerdere reiki behandelingen gehad van Remmelt. De behandelingen zorgen voor meer energie en maken mijn zwangerschapsklachten dragelijker. Remmelt is betrokken en zorgt voor een prettige, ontspannen sfeer. Hij voelt goed aan waar de blokkades zitten. Ik ben erg tevreden over de Reiki behandelingen. 
– Thea

De behandelingen voelen elke keer weer anders maar altijd heel goed. Tijdens en na de behandeling voel van alles stromen en Remmelt weet instinctief waar mijn blessures zitten. Heel opmerkelijk. Ik slaap na een behandeling prima en krijg er veel energie van en mijn rugklachten zijn over.
– Stefan

“Na een behandeling had ik al minder klachten. Na de Reiki behandeling bij ReikiLochem ervaarde ik vrijwel direct verlichting van mijn klachten. Ik voelde de energie stromen. Remmelt creëert een relaxte sfeer en heeft een down to earth benadering. Persoonlijk vind ik dat erg prettig. 
– Laura v.d. L.

Ik wist niet zo heel veel van Reiki af en ik was zwanger, maar ik kan nu zeggen, het is heel goed  voor zwangere vrouwen, voor onder andere extra energie.  Ik vond de behandelingen prettig, even tijd en vooral een ontspannen moment voor mezelf. De baby reageerde elke keer op de behandeling, het voelde of ze even kwam kijken wat er allemaal gebeurde. Ik heb de sessies van Remmelt als zeer prettig en ontspannen ervaren. Ik kreeg er meer energie van en mijn zwangerschapsklachten werden minder. Even een momentje voor mezelf daar heb ik erg van genoten!   

Ik heb bij Remmelt ook enkele healing behandelingen gehad naar aanleiding van een dubbele hernia. Ik had veel zenuwpijn en had moeite met lopen, met zijn behandelingen heeft hij blokkades weggehaald in mijn been. Dat heeft zeker  effect gehad op mij. De pijn werd minder en ik kon iets beter bewegen. Uiteindelijk ben ik geopereerd, maar naderhand nog steeds zenuwpijn klachten gehouden, alleen op een andere plek. Remmelt heeft mijn toen weer een paar keer behandeld, waardoor de pijn gelukkig weer iets minder werd. Ik was heel blij met de behandelingen van Remmelt, ze maakten de pijn dragelijk en zachter. De combinatie Reiki en healing is echt een aanrader voor iedereen. 
– Lizzy B.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Remmelt via:
E-mail: info@reikilochem.nl
Telefoon: 06 12 94 10 36

Of neem contact op via het contactformulier.