DSC_8858-min

De behandelaar, Remmelt

Elke dag probeer ik mijn bijdrage te leveren om mensen in hun kracht te zetten en te stimuleren om zich verder te ontwikkelen. Tijdens mijn werk, maar ook privé. Al meer dan 21 jaar houd ik me professioneel bezig met het bieden van coaching. In 2000 ben ik opgeleid tot jobcoach en ik ben mij verder gaan specialiseren in het coachen van mensen met psychische klachten en burn-out en geef ik leiding aan meerdere disciplinaire teams. Soms zet ik Reiki in tijdens een coachingstraject of wordt een Reiki behandeling vervolgd door een coachingstraject.

Hoe ben ik in aanraking gekomen met Reiki?
Rond mijn twintigste kreeg ik een dubbele hernia en ging ik op zoek naar de meest efficiënte methode om met mijn rugklachten te leren omgaan. Ik ontdekte dat een combinatie van de reguliere gezondheidszorg en alternatieve geneeswijzen het beste resultaat opleverde. Naast fysiotherapie heb ik meerdere alternatieve therapieën ondergaan en dit werkte voor mij heel goed. Vooral Reiki zorgde voor een afname van mijn pijnklachten en een snellere genezing.

Al vrij vroeg ben ik dus met Reiki en healing in aanraking gekomen. Verschillende behandelaren vertelde mij dat ik de gave had om energie door te geven. Als kind had ik warme handen en instinctief “hielp” ik mensen van hun lichamelijke blessures af door handoplegging en healing. Hiervoor “verbruikte” ik mijn eigen energie met gevolg dat ik zelf een energie tekort had. Om een andere energie te leren gebruiken ben ik opgeleid tot Reiki behandelaar eerste en tweede graad. Hierdoor kan ik omgevingsenergie gebruiken en zijn mijn behandelingen krachtiger en efficiënter en krijg ik er zelf ook energie van.


DSC_8785-bewerkt

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kan je contact opnemen met Remmelt via:
E-mail: info@reikilochem.nl
Telefoon: 06 12 94 10 36

Of neem contact op via het contactformulier.